Česta pitanja – Izrada mobilnih aplikacija

Na ovoj stranici smo pokušali nabrojati najčešća pitanja koja nam dolaze vezano za izradu i upotrebu mobilnih aplikacija u poslovanju

Zainteresiran sam za izradu aplikacije za svoj biznis, što moram učiniti?

Za početak nas kontaktirajte, mailom ili telefonom, recite kakva Vas aplikacija zanima, pošaljite nam link na vašu web ili facebook stranicu, a sve kako bi vam izradili demo verziju Vaše aplikaciju (bez ikakvih obaveza). Nakon toga možete testirati demo aplikaciju…. Da skratimo, objavljujemo  aplikaciju na Google Play trgovini (po želji i Apple store), a na vama je do obavijestite vaše drage kupce da ste objavili vlastitu mobilnu aplikaciju i da ih korištenjem iste, čeka puno lijepih stvari.

 

Za koje djelatnosti su aplikacije pogodne?

Restorani, Kafići, Hoteli, Moteli, Frizerski i Beauty saloni, Fitness i Gym klubovi, Sportski klubovi, Odvjetnici, Stomatolozi, Poliklinike, Praonice, Auto-praonice, različite servisne usluge itd. Zapravo svaka djelatnost može imati svoju aplikaciju i kao što je danas nezamisliv posao bez web ili facebook stranice, tako će uskoro biti i sa mobilnom aplikacijom. Web stranica koja je statična, potrebna je, ali vam u ne donosi puno u i poticanju i stimuliranju korisnika na akciju i kupnju. Mobilna aplikacija vam donosi puno više konkretnog, mjerljivog marketinga i bolju prodaju. 

Kako izgleda proces izrade mobilne aplikacije?

 

Kako će korisnici instalirati moju aplikaciju?

Kao i sve ostale aplikacije koje imaju na mobitelu, instaliranjem sa Google play i Apple store trgovina. Izraditi ćemo vam QR kod koji vaši korisnici mogu skenirati i instalirati Vašu aplikaciju jednim klikom.

 

Cijena izrade mobilne aplikacije?

Cijena izrade mobilne aplikacije  u Centru aplikacija počinje već od 2.600 kn. Cijena ovisi o kompleksnosti izrade i dodanim  funkcijama aplikacije. Za detaljnije informacije pošaljite konkretan upit.

 

Da li se korištenje push notifikacija dodatno plaća?

 Ne. Korištenje push notifikacija je neogranićeno i besplatno. 

 

Koliko traje izrada aplikacije?

Trajanje izrade ovisi o kompleksnosti same aplikacije, ali većinu naših aplikacija smo izradili u prosjeku za 10 dana nakon odobrenja izrađene demo aplikacije. Proces sigurnosnog pregleda i odobravanja prije objave na Google play-u i Apple store-u ne ovisi o nama i traje oko tjedan dana.

 

Mogu li sam upravljati sadržajem aplikacije?

Da, to je i naša preporuka. Svi naši klijenti dobiju lozinku za ulaz na korisničko sučelje gdje mogu sami administrirati i ažurirati podatke u aplikaciji. Naravno, po dogovoru možemo to i mi odraditi za vas.

 

I dalje imate nepoznanica?

Postavite nam pitanje koje vas zanima…

Kontakt: +385(0)98/9481-225

Nazovi

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više saznajte na linkovima Politika privatnosti i Uvjeti korištenja.